Vísir tað einasta, sum var funnið

 • Samsung 870 EVO SSD 2 TB

  kr. 2.690 kr. 2.152 u/mvg

  Den interne Samsung 870 EVO SATA SSD klarer dine lagringsbehov og kan boote og loade på et spørgsmål om sekunder. Enhedens omfattende kompatibilitet gør den velegnet til forskellige sammenhænge.
  Op til 560/530 MB/s

  2 TB kapacitet

  SATA 3.0 interface

  Den interne Samsung 870 EVO SATA SSD lagerenhed klarer booting på et spørgsmål om sekunder og reducerer loadingtiderne. Den omfattende kompatibilitet gør den velgnet til brug i forskellige sammenhænge. Enheden er let at installere – lav bloy backup af dit drev med Samsung Migration softwaren, erstat derevet med den nye SSD og boot din enhed op.

  Kompakt og pålidelig
  3D V-NAND hukommelsescelledesignet bruger 32 cellede vertikale stabler til at opnå større hukommelsestæthed og dermed en mere kompakt størrelse. Solid state-teknologien giver dine data og enheden øget beskyttelse mod skader ved stød, hvilket er ideelt til bærbare computere, som du har med dig på farten. Kabinettet i børstet metal forhindrer støv og ætsning i at nå selve drevet.

  Beskyt dine data
  256-bit AES hardware-krypteringen beskytter dine værdifulde data ved at kryptere hele lagerenheden.

  Udvidet garanti
  Denne Samsung-enhed er dækket af en udvidet fem-års garanti fra Samsung, der giver dig ro i sindet. Garantien gælder i en periode på fem år eller indtil 300 TBW (terabytes written).

  Yderligere vigtige egenskaber
  – 512 MB LP-DDR4 cachehukommelse
  – Samsung TurboWrite teknologi accelererer betydeligt ydelsen af den sekventielle skrivning
  – Samsung Magician softwaren er inkluderet for nemmere håndtering af drevet

So var ikki meira ...

So var ikki meira ...